Габрово

Живко Димитров Богданов
Водач на листата на ПП “Зелените” в 7 МИР Габрово


Роден в София. Завършва магистратура в Лесотехнически Университет, София, специалност Инженер по горско стопанство, Управление на горскостопанско предприятие.
Работи във WWF – Световен фонд за дивата природа и Дунавско-Карпатска програма България, като координатор по програма “Гори”. Преди това е бил в Изпълнителна Агенция по Рибарство и Аквакултури, като началник отдел “Рибарство, аквакултури и контрол.
Участва в развитието на коалицията “За Да Остане Природа в България” и в протестите за опазване на природата на студенти, екологични сдружения, земеделски производители и български майки в периода 2007- 2009 г.
Женен. Говори руски и английски език.
Кандидатирам се за депутат с желанието да продължа да работя всеотдайно за опазването на околната среда, устойчивото развитие, развитието на гражданското общество, човешките права и другите принципи, поддържани от ПП ЗЕЛЕНИТЕ. Зад кандидатурата ми не стоят користни цели, а единствено желанието ми да работя за интереса на обществото.

Калоян Раев

Роден в Сливен през 1981 г., магистър по информатика, специализация “Био и медицинска информатика” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, работи като програмист. Калоян е активен природозащитник, сред създателите на “Граждани за Рила”, сред учредителите на ЗЕЛЕНИТЕ и съпредседател на местната организация Оборище. През зимата е запален скиор, като предпочита практикуването на алтернативните форми на ски спорт, член на Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил (БАССЕС). През лятото обича да се придвижва с колело в града и подкрепя инициативите на сдружението „Велоеволюция“.
Като кандидатура в листата на ЗЕЛЕНИТЕ, той ще се стреми към отстояване на свободата на гражданите, съхраняване и възстановяване на природата, подобряване на благосъстоянието на гражданите чрез устойчиви екологични практики, стимулиране на предприемачеството в устойчив бизнес.
Движеща сила за участието ми в природозащитното движение са любовта към природата, свободата и вътрешното усещане за извършена несправедливост. Включих се в учредяването и дейността на ЗЕЛЕНИТЕ заради убеждението ми, че за решаването на социалните и екологични проблеми, за които се боря, е нужно реално политическо представителство.

Заключителният видео клип на ЗЕЛЕНИТЕ

03.07.2009

Готов е заключителният видеоклип на ПП ЗЕЛЕНИТЕ за предстоящите парламентарни избори на 5 юли.

И тъй като нямаме възможност да платим на телевизиите за излъчването му /клипът ще бъде излъчен само веднъж, утре вечер по Канал 1 на БНТ/, разчитаме на нашите приятели, поддръжници и симпатизанти да го разпространяват и споделят.

За което им благодарим предварително!

Зелената точка в Габрово

27.06.2009

Зелената точка на ЗЕЛЕНИТЕ премина през Ловеч. Габровци се включиха с ентусиазъм в акцията ни „Разбий политическото статукво“ със Зелената топка:

Зелената то(п)чка в Габрово

Зелената то(п)чка в Габрово

Зелената то(п)чка в Габрово

За повече снимки от Зелената точка в Габрово виж тук

Зелената точка тръгва из страната

26.06.2009

ЗЕЛЕНИТЕ тръгват на обиколка из страната и ще предложат на всеки желаещ да поиграе зелен политически боулинг. Всеки, който успее да разбие кеглите на политическото статукво с познатата вече от еврокампанията ни зелената топка, ще получи специални зелени награди.

5

Следвайте зелената точка в събота, 27-ми юни, някъде из Плевен, Ловеч и Габрово.
В неделя, 28-ми юни, я очаквайте във Велико Търново, Русе и Шумен.
А в понеделник, 29-ти юни, ще бъдем в Добрич, Варна и Бургас.

Да се готвят, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик.

Стани Зелен доброволец!

16.06.2009

ЗЕЛЕНИТЕ ТЪРСЯТ ДОБРОВОЛЦИ

Скъпи приятели,
Както знаете, предизборната кампания за 41-во Народно събрание е в разгара си. В кампаниите на други партии виждаме всякакви подходи – удари под кръста, информационно заглушаване, черен ПР. Предизборните щабове разполагат с хора, които агитират, информират и пропангандират срещу солидно заплащане.

Ние не разполагаме със средствата на другите партии, движени сме от желанието си да защитим каузата, в която вярваме. Финансираме се от вашите дарения и от членския внос на хората в ЗЕЛЕНИТЕ. Работим доброволно и с много ентусиазъм, заради вярата, че можем да променим нещо в държавата, и с убеждението, че времето което даваме за тази кампания е най- смисленото и истинско нещо, което можем да направим за природата, за страната в която живеем, за себе си.

Ако искате да ни помогнете – включете се в това което правим. Струва си. Прочетете остатъка от публикацията »