Кърджали

Стоян Иванов Христов
Мажоритарен кандидат и водач на листата на ПП “Зелените” в 9 МИР Кърджали


Роден е в сгушеното в полите на Стара Планина село Осойца. От 1996 г. живее в София.
Работи в областта на компютърните технологии и разработването на софтуер. Интересува се живо от икономика. Притежава няколко декара земеделска земя, която обработва заедно със семейство му. Допада му селската работата, с нея разнообразява претъпканото му с високи технологии ежедневие.
Харесва народна музика, част е от група за народни танци „Бъди Желан“.
Завършил е  курс за „воден спасител“ към Български червен кръст.
Участва в зелените протести в подкрепа на Странджа, Рила и много други природни обекти.
При Зелените ме доведе гнева, породен от беззаконието и своеволието на така наречените „инвеститори“. Включих се в организацията на партията, защото искам да живея в една подредена държава, а живота ме е научил че когато искам нещо да се случи трябва да дам всичко от себе си.
Девиз:  „Човешките възможности са неограничени“.

Дорайд Аднан Ал Хафид

Роден в София. Израства в България и Ирак.
Следва  Политология, Маркетинг мениджмънт в НБУ София, Журналистика в СУ “Св. Климент Охридски” и Търговски науки във Виенския икономически университет. Завършва и Гьоте Институт, Австрия.
Участник в мултикултурната театрална трупа „Die Fremden”.
Занимава се и с малък бизнес – собственик е на ателие за декоративни свещи и  магазини и галерии „Дар за горене”.
Активен участник в еко-протестите през последните години, член на ПП „Зелените”.
Интересува се от кино, театър, качествена храна и музика. Увлечен е от планинско колоездене, планинско ходене, гмуркане и екзотични пътешествия.
Владее немски, арабски, английски и различни славянски наречия.

Заключителният видео клип на ЗЕЛЕНИТЕ

03.07.2009

Готов е заключителният видеоклип на ПП ЗЕЛЕНИТЕ за предстоящите парламентарни избори на 5 юли.

И тъй като нямаме възможност да платим на телевизиите за излъчването му /клипът ще бъде излъчен само веднъж, утре вечер по Канал 1 на БНТ/, разчитаме на нашите приятели, поддръжници и симпатизанти да го разпространяват и споделят.

За което им благодарим предварително!

Стани Зелен доброволец!

16.06.2009

ЗЕЛЕНИТЕ ТЪРСЯТ ДОБРОВОЛЦИ

Скъпи приятели,
Както знаете, предизборната кампания за 41-во Народно събрание е в разгара си. В кампаниите на други партии виждаме всякакви подходи – удари под кръста, информационно заглушаване, черен ПР. Предизборните щабове разполагат с хора, които агитират, информират и пропангандират срещу солидно заплащане.

Ние не разполагаме със средствата на другите партии, движени сме от желанието си да защитим каузата, в която вярваме. Финансираме се от вашите дарения и от членския внос на хората в ЗЕЛЕНИТЕ. Работим доброволно и с много ентусиазъм, заради вярата, че можем да променим нещо в държавата, и с убеждението, че времето което даваме за тази кампания е най- смисленото и истинско нещо, което можем да направим за природата, за страната в която живеем, за себе си.

Ако искате да ни помогнете – включете се в това което правим. Струва си. Прочетете остатъка от публикацията »