Хасково

Андрей Ралев
Водач на листата на ПП “Зелените” в 29 МИР Хасково

Роден в София. Корените на родата му са от Ивайловград. Живял е 6 години във Венецуела и 2 години в Испания. Завършил УНСС, София – специалност Маркетинг и Мениджмънт и Университета Карлос III, Мадрид –Управление на околната среда.
Работил е в областта на биологичното земеделие в производството на органични торове. Има професионален опит и в развитието на семеен бизнес по селски туризъм в Родопите.
Член на Сдружение за дива природа „Балкани”, един от създателите на Коалиция „За да остане природа в България“, активист в редица кампании и проекти, свързани с развитие на селските райони, устойчиво ползване на горите, опазване на реките.
Занимава се активно с алпинизъм, колоездене и скално катерене. Хобито му е наблюдение на птици (birdwatching).
Познава отлично интересите на хората в селските райони и спънките, които законодателната, изпълнителната и съдебната власт създават за тях. Има огромно желание да участва в промяната на България към по-добро.

Николай Йончев

Роден в София. Завършва Лесотехнически Университет, специалност „Агрономство”. Иска да  помогне за въвеждането на редица промени в сферата на селското стопанство, за да се подобри, развие и повиши качеството и изкупната  цена на земеделската продукция с и да бъде възможно оцеляването на дребните и средни производители в сектора. Николай е активен природозащитник, член на ПП Зелените.
Аз искам да се запази природата от замърсяване на водите и въздуха, от изсичане на горите, да се произвежда биологично чиста земеделска продукция, да се спазват правилата за добра практика в растителната защита, да спомогна за въвеждането на някои промени в българското земеделие, за да могат хората, които се препитаваха от земеделие да продължат да го правят.

Спасен Тайчев

Роден в Ямбол, страстен риболовец, обожава природата. Семеен, с две деца.
Завършил Политехническа гимназия – Ямбол. Интересува се от физика, астрономия, авиация, история и медицина.
Запален фен на рок музиката и Дейвид Ковърдейл.
«Зелен съм от преди да познавам Зелените. Ние сме млади и в това е предимство ни.  Корупцията, замърсяването на околната среда, експлоатацията на невъзобновяемите енергийни източници, безхаберието за здравето и образованието на хората са реалности, които отказваме да приемем. Силата ми е, че не се отказвам лесно с каквото се захвана”.

Заключителният видео клип на ЗЕЛЕНИТЕ

03.07.2009

Готов е заключителният видеоклип на ПП ЗЕЛЕНИТЕ за предстоящите парламентарни избори на 5 юли.

И тъй като нямаме възможност да платим на телевизиите за излъчването му /клипът ще бъде излъчен само веднъж, утре вечер по Канал 1 на БНТ/, разчитаме на нашите приятели, поддръжници и симпатизанти да го разпространяват и споделят.

За което им благодарим предварително!

Стани Зелен доброволец!

16.06.2009

ЗЕЛЕНИТЕ ТЪРСЯТ ДОБРОВОЛЦИ

Скъпи приятели,
Както знаете, предизборната кампания за 41-во Народно събрание е в разгара си. В кампаниите на други партии виждаме всякакви подходи – удари под кръста, информационно заглушаване, черен ПР. Предизборните щабове разполагат с хора, които агитират, информират и пропангандират срещу солидно заплащане.

Ние не разполагаме със средствата на другите партии, движени сме от желанието си да защитим каузата, в която вярваме. Финансираме се от вашите дарения и от членския внос на хората в ЗЕЛЕНИТЕ. Работим доброволно и с много ентусиазъм, заради вярата, че можем да променим нещо в държавата, и с убеждението, че времето което даваме за тази кампания е най- смисленото и истинско нещо, което можем да направим за природата, за страната в която живеем, за себе си.

Ако искате да ни помогнете – включете се в това което правим. Струва си. Прочетете остатъка от публикацията »