Разград

Ивайло Стоименов
Мажоритарен кандидат и водач на листата на ПП “Зелените” в 18 МИР Разград

IMG_1880
Роден в София. В момента е докторант в катедра „Комуникация и връзки с обществеността” в СУ „Св. Климент Охридски”. Завършва програмата за развитие на младежки лидери в Югоизточна Европа на Колежа на Европа и асоциация TRANSFUSE; участва в Трети социален, културен и хуманитарен комитет на Общото събрание на ООН като първият в историята младежки делегат на България.
PR координатор и член на Изпълнителния съвет на Студентския съвет на Софийския университет, основател и председател на Младежката организация на Дружеството за ООН в България. Иво е един от организаторите на протеста от 14 януари, 2009 г.
Член на Националния съвет на ЗЕЛЕНИТЕ.
Хобитата му са футбол, боди билдинг, рок музика, фантастична литература, колекционира шалчета на футболни отбори и бирени халби. Ивайло е най-успешният състезател в историята на ТВ предаването „Минута е много” като през 1996 и 1998 е трикратен и годишен победител с теми футбол и история.
“Искам аз и бъдещите ми деца да останем тук и да не ни се налага да прекарваме по-голямата част от времето си в борба за това, което ни се полага по право – благоприятна и здравословна среда за достоен живот. Разделил съм се с илюзиите, че някой друг ще осигури всичко това наготово и смятам, че страната ми има нужда от мен, а политиката е средството за постигането на тези цели. Щастлив съм, че в партия ЗЕЛЕНИТЕ са се събрали достатъчно много достойни и способни хора, които споделят същите възгледи.”

Константин Дичев

Роден в с. Красен дол, Област Шумен. Завършва Висшето си образование във ВИЗВМ Стара Загора, сега Тракийски университет, специалност Зооинженерство.
От 1995 г. до 2008 г. работи във ФПС “Зелени Балкани” по различни проекти и програми, свързани с консервация на видове и местообитания и участие в кампании за защита на природата:
Кампания България без цианиди и устойчиво управление на подземните богатства,
Кампания за охрана на горите,
Кампании за незаконното строителство и концесии на ски зоните на Пирин, Рила, Родопите,
Кампания за презастрояване на Черноморието.
Живее в гр. Нови пазар.

ЗЕЛЕН велопоход в Разград

04.07.2009

Зелен велопоход организира кандидатът на ЗЕЛЕНИТЕ в Разград за предстоящите парламентарни избори – Ивайло Стоименов.

Зелен велопоход Разград

А времето, когато не е на колелото, Ивайло прекарва на Зеления щанд в града, където се среща и разговаря лично с разградчани.

P6255497

Заключителният видео клип на ЗЕЛЕНИТЕ

03.07.2009

Готов е заключителният видеоклип на ПП ЗЕЛЕНИТЕ за предстоящите парламентарни избори на 5 юли.

И тъй като нямаме възможност да платим на телевизиите за излъчването му /клипът ще бъде излъчен само веднъж, утре вечер по Канал 1 на БНТ/, разчитаме на нашите приятели, поддръжници и симпатизанти да го разпространяват и споделят.

За което им благодарим предварително!

ЗЕЛЕНИТЕ печелят позиции и в Разград

30.06.2009

Щандът на ЗЕЛЕНИТЕ в Разград привлича все повече симпатизанти. Хората там са впечатлени, че лично мажоритарният кандидат на партията за региона Ивайло Стоименов ги посреща на щанда и им подава ръка.

P6255497

В петък, 3 юли, Ивайло ще вземе участие в дискусия между водачите на партийни листи по приоритетите им в социално-икономическата политика, организирана от КНСБ.

Стани Зелен доброволец!

16.06.2009

ЗЕЛЕНИТЕ ТЪРСЯТ ДОБРОВОЛЦИ

Скъпи приятели,
Както знаете, предизборната кампания за 41-во Народно събрание е в разгара си. В кампаниите на други партии виждаме всякакви подходи – удари под кръста, информационно заглушаване, черен ПР. Предизборните щабове разполагат с хора, които агитират, информират и пропангандират срещу солидно заплащане.

Ние не разполагаме със средствата на другите партии, движени сме от желанието си да защитим каузата, в която вярваме. Финансираме се от вашите дарения и от членския внос на хората в ЗЕЛЕНИТЕ. Работим доброволно и с много ентусиазъм, заради вярата, че можем да променим нещо в държавата, и с убеждението, че времето което даваме за тази кампания е най- смисленото и истинско нещо, което можем да направим за природата, за страната в която живеем, за себе си.

Ако искате да ни помогнете – включете се в това което правим. Струва си. Прочетете остатъка от публикацията »