ЗЕЛЕНИТЕ във Видин печелят все повече поддръжници

„Видина за Видин“ – под този слоган преминава кампанията на кандидата на ЗЕЛЕНИТЕ  за парламентарните избори Мила Видина в крайдунавския град и региона.

webcam3

Зеленият ни щанд във Видин се превръща в център на внимание и за видинчани, и за кандидатите на всички политически партии. Да почерпят опит от Мила, която участва като доброволец в кампанията на американския президент Барак Обама миналата година, се отбиха  и водачът на листата на БСП Михаил Миков, мажоритарният кандидат на НДСВ Нина Чилова,  Владимир Тошев и  Любомила Станиславова от ГЕРБ.

IMG_0107

И един интересен експеримент, първи по рода си в България – предизборният екип на  ЗЕЛЕНИТЕ във Видин вече всеки ден излъчва директно видео картина от уеб камера, разположена в Зеления ни щанд. Всеки който е любопитен да види какво се случва там, може да следи директно излъчването от около 12.00 ч. до 18.00 ч. в блога на Мила Видина.

webcam

Това е уникална идея на ЗЕЛЕНИТЕ, която не е използвана никога досега в кампанията на нито една политическа сила у нас.

Оригиналната кампания на Мила Видина печели все повече зелени поддръжници и в Белоградчик, както и в по-малките селища на региона.Етикети: , , , ,