Заключителна предизборна обиколка на ЗЕЛЕНИТЕ в Благоевградска област

На 3 юли Наталия Димитрова, кандидат на ЗЕЛЕНИТЕ за народен представител, се срещна с представители от планински клуб „Бъндерица”, гр. Банско. Тя и членовете на планинския клуб обсъдиха редица социални и екологични проблеми в региона на гр. Банско, предизвикани от загубата на културния и архитектурния облик на планинския курорт в резултат от масовото застрояване на града и Пирин планина в последните 10 години, както и на надвисналата опастност от промяна на статута на НП „Пирин” в световния списък на защитените природни и културни обекти на ЮНЕСКО – евентуална загуба, която ще бъде голям удар за туризма не само в Пиринския регион, но и на цяла България.

IMG_8847

IMG_8849

На следващия ден кандидатите за депутати от Благоевградския избирателен район Наталия Димитрова и Йордан Джамбазов взеха участие в ежегодния събор на планинарите-ветерани от югозападна България в местността Предела над гр. Разлог. Представителите на ЗЕЛЕНИТЕ се присъединиха към събора по покана на женския клуб „Планинарка” на ветераните-планинари от гр. Разлог.

Natalia

natalia1

В събора взеха участие над 300 участници от 15 клуба на планинари-ветерани от региона на югозападна България. ЗЕЛЕНИТЕ бяха подкрепени и от млади симпатизанти на партията от гр. Разлог, които взеха активно участие, както в представянето на присъстващите кандидат-депутати за 41-во Народно събрание, така и в последвалите изпълнения на хора и музикални изпълнения след официалната програма на събора.

ZeleniteЕтикети: , , ,