Теодор Дечев и ЗЕЛЕНИТЕ в акция срещу лошо поддържаните тротоари в столицата

На 8 ноември от 12.00 ч. в градинката пред Националната библиотека кандидатът за кмет на София Теодор Дечев и подкрепящата го ПП „Зелените” организираха акция, с която сложиха началото на кампания  срещу лошо поддържаните от общината тротоари в столицата.

Участниците в акцията обикаляха улиците на София и маркираха с тебешири изпочупените и разлепени плочки.  По този начин те показаха възмущението си от лошото  стопанисване на града.

Това е и един отчаян опит   да се предпазят данакоплатците от постоянното спъване и  досадно опръскване, от нерешените с години битови проблеми, които огорчават всеки ден живота на софиянци и гостите на столицата.

Гражданите наблюдаваха акцията с любопитство и се включиха активно с възмущение срещу управлението на града.

Активната гражданска позиция   е  основен приоритет в платформата на кандидата за кмет на София Теодор Дечев и подкрепящата го ПП „Зелените”.

Следващата стъпка в кампанията ще бъде проследяване на дейността на Софийска община по този проблем. Ще бъде създадена и интерактивна карта, на която гражданите ще могат сами да обозначават  проблемните места, за да се види ясната картина на лошото стопанисване на града.

Picture 004

Picture 013

Още снимки тукЕтикети: , ,