За последните 8 дни преди Евроизборите: търсим доброволци. Включете се!

Скъпи Приятели,

Както вече знаете, предизборната надпревара за Европейски Парламент е в разгара си, и ние имаме нужда от Вас повече от всякога!

В хода на кампанията, доброволческите усилия и ентусиазмът на Вас – привържениците на ЗЕЛЕНИТЕ, придобиват все по-голяма тежест с всеки изминал ден. Остават само 14 дни! Нямаме и час за губене! И за това, всеки час от вашето време, отделен за нашите предизборни дейности (а те са много!) ще бъде безценен принос за нашия така жадуван и изстрадан успех…

От утре ще действаме на няколко фронта описани в прикачения файл (doc). В таблицата от файла моля обърнете внимание на последната колона, където може да отбележите, дали имате възможност да участвате (с Да или Не).

Най учтиво ви моля да изпратите така попълнения файл обратно, за да можем да стартираме кампаниите. За целта е необходимо да го направите възможно най-скоро. Не губете време, направете го СЕГА!

Обещаваме кампаниите да бъдат едно приятно изживяване и забавление за всички. Според последните проучвания, ние ще бъдем приятната изненада на тези избори.

Да покажем какво могат ЗЕЛЕНИТЕ в предизборно управление, а след това ще дойде истинското!

Поздрави,

Мила (координатор „Доброволци”, 0884913979 и 0894316209) и
Петър (кандидати на ЗЕЛЕНИТЕ за НС)