ЗЕЛЕНИТЕ получиха подкрепата на Европейските Зелени за предстоящите избори

Генади Кондарев (ЗЕЛЕНИТЕ), Хуан Беренд (вляво, генерален секретар на ЕЗП), Деница Петрова (съпредседател, ЗЕЛЕНИТЕ)ЗЕЛЕНИТЕ получиха официална подкрепа от страна на Европейската Зелена партия (ЕЗП) за предстоящите избори за Европейски парламент на състоялата се на 15 и 16 май среща на зелените партии на Балканите в Солун.

Техни представители ще посетят България, за да участват в предизборната кампания на ЗЕЛЕНИТЕ.

“Важно е в Европейския Парламент да имаме представител на България, който да работи за екологичните проблеми на страната ви, който да защитава и европейските програми като Натура 2000. Гледаме с голяма надежда към Балканите за подсилване на нашата група в Европейския парламент”, заяви Хуан Беренд, генерален секретар на ЕЗП.

Генади Кондарев (ЗЕЛЕНИТЕ), Хуан Беренд (генерален секретар на ЕЗП), Михалис Тремопулос (водач на листата на гръцките зелени за европейските избори), Деница Петрова (съпредседател, ЗЕЛЕНИТЕ)На форума присъстваха и представители на зелените партии на Гърция, Албания, Македония, Молдова, Босна и Херцаговина, Сърбия, Румъния. Гръцката зелена партия се очаква да бъде изненадата на изборите в южната ни съседка, като социологическите проучвания й дават над 6% от гласовете.

Снимките:
1) Генади Кондарев (ЗЕЛЕНИТЕ), Хуан Беренд (вляво, генерален секретар на ЕЗП), Деница Петрова (съпредседател, ЗЕЛЕНИТЕ)

2) Генади Кондарев (ЗЕЛЕНИТЕ), Хуан Беренд (генерален секретар на ЕЗП), Михалис Тремопулос (водач на листата на гръцките зелени за европейските избори), Деница Петрова (съпредседател, ЗЕЛЕНИТЕ)