ЗЕЛЕНИТЕ на изборите за Европейски парламент – бюлетина номер 12!

Скъпи Приятели,

Малко задържахме новината, за да сме сигурни, че не сънуваме, но както вероятно вече сте научили – ЗЕЛЕНИТЕ СМЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ – БЮЛЕТИНА НОМЕР 12!

Вчера почти целия ден предизборният щаб, ръководството и всички сънишленици на ЗЕЛЕНИТЕ бяхме на нокти. Защото не бяхме сигурни, че законите в България ще бъдат спазени и ще бъдем регистрирани. В този случай те бяха спазени и ние участваме на изборите. Бяхме сигурни, че ще имаме подкрепата – парите за депозита и подписите. Щастливи сме, че бяхме прави!

Нямаме думи да изразим благодарността към всички вас – хилядите хора, които ни подкрепиха с подписи, с доброволен труд и средства си! Не съществува друг такъв прецедент в историята на българската демокрация.

Да, голямото предизивикателство на изборите предстои, но наистина заслужаваме да се поздравим за прескачането на тази бариера. Дишайте дълбоко, усмихнете се на първата ни голяма победа и до дни очаквайте повече информация как продължаваме нататък и как можете да бъдете от полза, за да поднесем една голяма политическа изненада на 7 юни – евродепутати на българското гражданско общество!

Още веднъж благодарност към всички! И НЕ СПИРАЙТЕ ДА СИ ПОВТАРЯТЕ ЧИСЛОТО 12 – ТОВА Е ЧИСЛОТО НА НАШАТА БЮЛЕТИНА!

Поздрави от Съпредседателите,

Андрей Ковачев

Деница Петрова

Петко Ковачев