Подкрепете Зелените – за да има избор на изборите

Остават ни още 5 дни – да съберем близо 20.000 лева. 4000 лева на ден е високо препятствието, което ЗЕЛЕНИТЕ трябва да прескочат, за да се регистрират за участие в изборите за Европарламент.

4000 лева са повече от 35 месечни минимални пенсии за България и около 0,0005 % от цената на АЕЦ “Белене”, която, ако се случи, ще бъде гарантирана от джоба на българския данъкоплатец.4000 лева са също даренията на 80 души от по 50 лева. Или на 200 души от по 20. Или на 400 от по 10? Не звучи невъзможно, нали?

Досега благодарение на гражданската подкрепа (от олигарси не искаме, а право на държавна като непарламентарно представена партия нямаме) успяхме да съберем 30 .000 лева. Вярваме, че благодарение и на вашата активност бихме могли да съберем и липсващите ни 20.000.

Нека с ваша помощ дадем път на политиката, при която фрапиращата разлика между пенсиите и цените за инфраструктурни проекти ще бъде взета под внимание – за да не расте драстично разликата между бедни и богати в страната ни. Да дадем на можещите и знаещите шанс, вместо горчивия сблъсък с всевъзможни бюрократични спънки. Да гласуваме за устойчиво развитие на икономиката, земеделието, образованието и здравеопазването. Да покажем, че не ни харесва съдебната власт и полицията да играят ролята на политически марионетки. И че като граждани искаме да имаме своите механизми за контрол над случващото се в обществото.

Ако желаете да постигнем това – направете своето дарение за ЗЕЛЕНИТЕ. Така ще имате своя избор на изборите.

Какви са дарените досега суми?

Най-много засега са малките дарения – суми между 10 и 50 лева. Понякога постъпват и по-солидни дарения между 100 и 200 лева.

Постъпления идват и от щандовете, където разпространяваме свои рекламни материали – химикалки, картички, тениски. На щанд на ден събираме между и 100 и 150 лева.

Най-голямото дарение досега е 4044 лева – направено от германски гражданин, който живее в България. Още трима чужди граждани са подкрепили Зелените.

Даренията от българи, живеещи в чужбина, засега са около 20.

Имаме също 3 дарения от 1000 лева, направени от членове на Националния съвет на Зелените.

Благодарим на всички!