С гаражна разпродажба Зелените отбелязахме Международния ден на климата – 15-ти май

С усмивки, пролетно настроение, забавни игри и дъх на току що изпечени сладкиши, на 15 май 2011 г., Зелените отбелязахме Международният ден на климата с гаражна разпродажба на главната алея в парка зад музея „Земята и Хората“ в София. От там през целия ден минаваха хора –  колоездачи, семейства с деца и домашни любимци.

Те се спираха да похапнат вкусен кекс, да научат любопитен факт свързан с промяната на климата, или да си купят интересна книга, бижу или дрехи на символични цени, или пък да участват в томбола. Под нашата импровизирана шатра също така всеки можеше да си закупи тениска, значка или ленена торбичка на Зелените или да се подкрепи петиция за превръщането на улица Иван Шишман в пешеходна зона.

И така неусетно отлетя една слънчева неделя, в която освен, че се срещнахме и обменихме идеи с много приятели и съмишленици, успяхме да поставим едно успешно начало на фондонабирането за предстоящите избори.

Специални благодарности на МО-Лозенец, които бяха основните инициатори на това забавно, полезно и позитивно събитие, както и на всички наши членове и симпатизанти, които се включиха в организирането и осъществяването му.

„Зелените“