Стани застъпник на Зелените, за да не се крадат дадените за нас гласове!

Всеки наш симпатизант и член може да помогне на Зелените, като изяви желание да бъде застъпник в изборния ден.

Като такъв той следи дали изборния процес преминава коректно (да няма агитация или пък раздаване на пари в и около избирателната секция) и присъства при преброяването на гласовете вечерта.

Точно при броенето на гласовете в изборните комисии се случват най-големите манипулации. Особено в по-малките населени места, където статуквото трайно се е настанило, хората познаващи се от години и трудно приемащи новото и промяната, са готови на взаимни компромиси и си разпределят гласове на партии, когато няма човек, който да следи стриктното спазване на закона. Точно, затова ви призоваваме, ако нямате възможност да присъствате по време на целия ден, то поне станете наш застъпник за последните няколко часа от изборния ден и за броенето на гласовете в секцията.

Именно затова молим за мобилизация, не само на вас нашите симпатизанти, но и на вашите приятели и роднини!

Да бъдеш застъпник на Зелените означава да бъдеш застъпник за случването на зелената идея в България и законово провеждане на изборите!

Ако искате гласът Ви със сигурност да бъде преброен за Зелените, станете наш застъпник и го опазете!

За да се запишете, пратете имейл с вашите данни (собствено бащино и фамилно име, ЕГН, постоянен или настоящ адрес и телефон за контакт на имейл: zast-sofia@zelenite.bg

 

Благодарим предварително на всички отзовали се!

Зелените