Нe давайте легитимност на марионетки и национални предатели!

ЗЕЛЕНИТЕ призоваваме българските граждани да НЕ гласуват за нито една двойка от претендентите за президент и вицепрезидент на България!

Хората, които се борят да станат президенти на страната ни са марионетки: Росен Плевнелиев – на Бойко Борисов, а Ивайло Калфин – на Георги Първанов (агент Гоце на комунистическата Държавна сигурност!). Борисов и Първанов от своя страна са марионетки на Кремъл! Който и да спечели, ще провежда политика в интерес на своите патрони, а не в интерес на България!

И двамата претенденти са готови да пуснат антибългарските енергийни проекти на Москва и Вашингтон и да отровят водата, въздуха и земята на България, да подложат на радиационен риск българските граждани!

Затова ви призоваваме: НЕ ДАВАЙТЕ ЛЕГИТИМНОСТ НА МАРИОНЕТКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Нека не могат да вършат безобразията си, скрити зад „народния вот“!

Призоваваме всички български граждани да бойкотират втория тур на изборите за президент-марионетка като откажат да гласуват!

Ако някой все пак реши да изрази образно своя бойкот – пуснете невалидна бюлетина! Задрасквайте имената, пишете посланията си, рисувайте… изразете отношението си така, че този вот да бъде запомнен завинаги!

Призоваваме всички партии и граждански обединения, инициативни комитети и гражданите да бойкотират изборите за президент и вицепрезидент и организират контрол върху секционните и общинските комиисии и върху ЦИК, така че да не бъде добавено фалшиво „мнозинство“ към резултата от този „избор“!

Президент вече е мръсна дума в България! Нека днес поставим началото на края на тази институция в този й вид!