Място на провеждане на националното събрание

Мястото на провеждане вече е избрано. То е същото, в което проведохме и последното ни Национално събрание през април 2011 г:

Дом на учения с хотел при БАН
София 1113, бул. “Шипченски проход” № 50

Хотелската база към Дома на учения при БАН се намира непосредствено над залата, в която ще проведем Националното събрание, в същата сграда. Базата се намира в комплекса от институти на БАН, разположени в пространството между хотел “Плиска” и завод “Електроника”, на около 100 метра от бул. “Шипченски проход”. С градски транспорт до мястото най-удобно се стига с трамвайни линии № 20 и 23, движещи се по бул. “Шипченски проход” (спирката се нарича “Завод Електроника”). Можете да ползвате и и всички автобусни и тролейбусни линии, движещи се по бул. “Цариградско шосе” и спиращи на хотел “Плиска”, откъдето се тръгва през комплекса от институти на БАН и за 5-10 минути пеша се стига до Дома на учения, който е в непосредствена близост с блок 11 на БАН (Институти по физикохимия, катализ и неорганична химия).

В приложената информация ще намерите подробни данни за местоположението на залата и услугите, които комплексът предлага.