Зелено реге в Часа на Земята – 31 март 20.30-21.30

На 31 март 2012 между 20.30 и 21.30 ще се проведе Часът на Земята – световно събитие, при което електрическите уреди се спират за един час – знак, че сме готови да жертваме част от традиционните си навици в името на природата и спестяването на ресурси. Призоваваме всички симпатизанти на Зелените да станат част от него!
А за тези, които на този ден ще бъдат в София, имаме специална покана – едночасов акустичен концерт на реге бандата Roots Rocket – те са от най-ангажираните със социалната и екотематика български музиканти, с песни посветени на защита на Кара Дере и срещу добива на шистов газ. Концертът ще бъде съчетан с екопрезентация, представена от съпредседателя на „Зелените“ Борислав Сандов. Събитието ще се проведе в Студио 5 (НДК, вход А3). Входът е свободен. (След това партито ще продължи традиционно, с вход от 5 лева)
Елате да покажем заедно съпричастността си към идеята за устойчиво развитие и по-добро бъдеще! Ако не физически – нека бъдем заедно духом. Участвайте! Обединени сме по-силни.
Повече за събитието можете да научите тук.