Кампания „Да върнем държавата на гражданите“ – програма за февруари

ЗЕЛЕНИТЕ продължават кампанията си за широка обществена дискусия на тема необходимостта от промяна в устройството на държавата, която инициираха на 18.01.2009. Съвместно с организации от Коалицията „За да остане природа в България“ се обръщаме към всички граждани, граждански сдружения, неправителствени организации и политически организации, които считат, че сега съществуващото статукво в държавата не функционира и трябва да се промени.

Всяка неделя от месец февруари ще проведем открита дискусия. Темите не целят да изчерпят въпросите, а да инициират процеса и да маркират обхвата на проблема. Целта и на отделните дискусии е да се представят различните позиции и обединим усилия в намирането на конкретни решения. Всяка дискусия ще трае два часа, с изложение не повече от три минути на човек. По-подробни мнения и гледни точки можем да обменяме чрез другите възможности за комуникация.
Нашите идеи са публикувани на страницата ни: www.bulgariangreens.org. Очакваме вашето активно участие в дискусиите, вашите мнения, коментари и предложения – в нашия интернет форум, и на нашите имейл адреси (zelenite@gmail.com).

Очакваме ви в залата на Славянското Дружество в България,
на ул. „Славянска“, N.6, София, от 12 до 14 ч. на:

1 февруари
Тема: Народно събрание, президент, пряка демокрация (референдуми)
/Андрей Ковачев: 0887 788 218/

8 февруари
Тема: Администрация, Еврофондове, публични средства
/Петко Ковачев :0888 420 453/

15 февруари
Тема: Местни власти (общинска и областна администрация)
/Христо Генев: 0895 780 092/

22 февруари
Тема: Съдебна система
/Андрей Ковачев: 0887 788 218/

Моля потвърдете участието си в дискусиите на zelenite@gmail.com или телефони:
Деница Петрова (0889 880 908)
Найден Чакъров (0897 764 740)

Приканваме хората, които няма да могат да участват в дискусиите лично, да съдействат с организация на подобни дискусии извън София.

Текстът на програмата във файлов формат Програма - февруари