Зелените искаме оставка на целия кабинет Борисов

Политическата ситуация в страната вече е с необратими последствия. Управляващите показват за сетен път, че работят в услуга на олигархията и монополите. Време е за оставка на правителството, разпускане на Народното събрание и свикване на ВНС за нова Конституция и после честни избори с безплатни представяния на партии и платформи по обществените радио и телевизия. Зелените сме уверени във възможностите за драстична промяна и сме готови да работим с други организации, извън политическия картел от последните 10 години, за нейното осъществяване.

Особено след днешното решение за окончателно унищожаване на Пирин нека не позволим на правителството в последните си дни да довършва политическите си поръчки в услуга на някоя монополна компания с офшорни капитали. Призоваваме българските граждани да участват в протестите срещу монополите, политическото статукво и в защита на Пирин.

Елате днес (19-ти февруари) от 18:30 пред Министерски съвет. Призоваваме към ненасилие от страна на протестиращите и полицаите! Линк към събието тук.