Стани Зелен доброволец!

ЗЕЛЕНИТЕ ТЪРСЯТ ДОБРОВОЛЦИ

Скъпи приятели,
Както знаете, предизборната кампания за 41-во Народно събрание е в разгара си. В кампаниите на други партии виждаме всякакви подходи – удари под кръста, информационно заглушаване, черен ПР. Предизборните щабове разполагат с хора, които агитират, информират и пропангандират срещу солидно заплащане.

Ние не разполагаме със средствата на другите партии, движени сме от желанието си да защитим каузата, в която вярваме. Финансираме се от вашите дарения и от членския внос на хората в ЗЕЛЕНИТЕ. Работим доброволно и с много ентусиазъм, заради вярата, че можем да променим нещо в държавата, и с убеждението, че времето което даваме за тази кампания е най- смисленото и истинско нещо, което можем да направим за природата, за страната в която живеем, за себе си.

Ако искате да ни помогнете – включете се в това което правим. Струва си. В хода на кампанията вашият ентусиазъм и конкретна помощ ще са неоценими, за да успеем да покажем на българското общество нашите идеи и конкретни предложения какво и как може и трябва да се промени. Високите цени в медиите не позволяват нашите аргументи да бъдат чути от достатъчно хора, но ние можем да ги изкажем по хиляди други начини. Не по-малко ефективни, и значително по-смислени.

Остават броени дни до 5 юли, когато ще имаме шанса да поставим началото на една различна България, когато ще можем да изберем своите представители, на гражданите, едни от нас – в Народното събрание. За да са там, когато се предлагат закони, които нарушават правата ни, за да са там, когато се гласуват без кворум и с несъществуващи гласове закони, които разрушават природата и нарушават правото ни на здравословна среда на живот.

Времето, което отделите за да участвате в кампанията ни е време, което влагате в своето бъдеще.

Имаме нужда от доброволци за различни дейности от кампанията ни и за информационните ни щандове в София, и във всички областни градове за периода 29.06.2009 – 4.07.2009. Свържете се с Предизборния щаб на Зелените на телефон: 02 986 45 74 и мейл: bulgariangreens@gmail.org или с Мариана Панайотова – 0896 096 982 и мейл: okeania@hotmail.com

Обещаваме кампанията да бъде забавление за всички, а на изборите на 5 юли имаме шанса да минем 4%. Резултатът ще бъде най-сетне адекватно присъствие, контрол и нови законови разпоредби там, където се взимат решенията за съдбата ни.

Благодарим на всички, които ни подкрепят!