Зелени щандове

На Националното събрание от 28.02.2009 решихме, че ЗЕЛЕНИТЕ ще участваме в изборите за Европейски и Национален парламент самостоятелно. Това означава, че до 3 май трябва да представим 15 хиляди подписа и 50 хиляди лева, за да бъдем допуснати да се явим на изборите само за Европарламент. За Народно събрание са ни нужни още 15 хиляди подписа и още 50 хиляди лева.
Събираме ги публично и открито, като говорим с хората за своята кауза и за средствата да я осъществим на специално създадени за целта щандове. На тях сме организирали и подписки в защита на Странджа и Витоша.

За тези щандове са ни нужни доброволци!

Зелените щандовеСигурни сме, че всеки от вас е в състояние да отдели поне по два или три часа на седмица и ви призоваваме да го направите!
Всички ние трябва да положим усилия, за да успее каузата ни – и е от изключително значение това да стане сега!

Планирани са щандове при езерото „Ариана“ (на „Орлов мост“), на „Попа“ (ъгъла на бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Васил Левски“), пред Булбанк (на изхода на метростанция „Сердика“). Щанд има и в Пловдив, планирани са също във Варна и Бургас. Координатор за всички тях е Борислав Сандов: borislav.sandov@zelenite.bg

Бихте могли също да съберете подписи сред своите приятели, като изтеглите бланките от нашия уебсайт и после ги пратите попълнени на адрес:

София 1000,
п.к. 1282

На страницата ни ще намерите и информационни листовки на ЗЕЛЕНИТЕ, които да разпечатате и да раздадете на приятелите си.
Разчитаме на вашата подкрепа! За да спасим нашата природа и за да останат хора в България!

3 коментара по “Зелени щандове”

 1. Галина Атанасова каза:

  Г-н Атанасов, аз Гл Атанасова исках да принтирам формуляри за подписката но не се получава.Искам точно това да работя .Моля включете ме.
  Приятен ползотворен ден

 2. Офелия Георгиева каза:

  Здравейте г-н Русев,
  Оставете ваш контакт, да се свържем с Вас. От коя тема конкретно се интересувате вие.
  Можете да пишете на: stoyan.yotov@zelenite.bg – Стоян Йотов, той е организационен секретар на Зелените и ще Ви отговори или ще Ви препрати към компетентния по конкретния случай човек.
  Поздрави,
  Офелия Георгиева
  ковчежник на Зелените

 3. росен русев каза:

  Здравейте, споделям вашите виждания за чиста България и мога да ви дам пример как се използват институциите които трябва да следят за опозване на околната среда като ползват дадените им правомощия в услуга на сенчести структури и техните интереси а всъщото време пепела който пада от близкия комин на главите им не се вижда същото важи и за разлетите масла по пътното платно по което са минали да правят проверка на фирма за скрап и куп други неща…….
  Човек като се поогледа и вижда зад тези действия определени структури ползващи чадър от високо ниво…
  Няколкократно съм се опитвал да установя контакт с Ваш представител но понеже аз също водя война с тези хора явно връзката е ограничавана както се случва и когато пиша до някои институции за да представя оригинални документи…..
  Смятам. че след като въпросните структури вредят едновременно и на други граждани можем да обединим усилията си те да бъдат поставени на мястото им за да могат обикновените хора и децата им да живеят в чиста държава а не бъдат прогонвани ……..

  суважение Р.Русев

Вашият коментар