УСТАВ

Регистриран в съда устав

Устав приет от делегатите на Националното Събрание на партия “ЗЕЛЕНИТЕ“  на 16 април 2011 година

3 коментара по “УСТАВ”

 1. Ангел Игов каза:

  Офелия Георгиева,
  Към момента на приемането на Устава това противоречие със ЗПП не съществуваше, тъй като възможността за дарения от ЮЛ бе премахната впоследствие. Разбира се, ЗПП е по-висш нормативен акт от Устава, така че сега съществуващото противоречие се решава в полза на Закона.

 2. Офелия Георгиева каза:

  Обърнете внимание на чл.36,ал.1,т.4, противоречи на чл.24, т.2 от Закона за политическите партии.

 3. Ваня каза:

  4) На английски език името на партията се изписва като “The Greens”…Здравейте, за мен беше изключително важно да разбера как се изписва на английски името на зелената партия…И също ми е важно да разбера като сте толкова принципни как ще привличате ловците и риболовците – като им обяснявате чрез дейността си как да поддържат екоравновесието ли?
  Вижда се, че интелигентни хора се знаимават с организирането на партията Ви, но това не е достатъчно, за да накарате хората да приемат принципите ви и да гласуват за вас.
  Почистването на природата започва от мястото, в което всеки живее…Град или село – все тая – навсякъде е беднотия и първите важни неща са свързани със силната икономическа политика. Имаме всички природни дадености, необходими за това, Бог ни е дарил щедро – необходима е адекватна с тези богатства програма, не само приказки и партии. Движението не е набрало сила и популярност, за да агитира за подкрепа като партия – обединете хората с това, с което сте силни, а не с партийна структура.
  Желая успехи,
  Една убедена вегетарианка

Вашият коментар