Учредителни документи на ЗЕЛЕНИТЕ

Учредителна декларация на ЗЕЛЕНИТЕ

Учредителна програма – Зелените в PDF формат

Учредителна програма – Зелените в DOC формат

9 коментара по “Учредителни документи на ЗЕЛЕНИТЕ”

 1. Стефан Ж. Пенаков каза:

  Уважаеми Господа, преди няколко години аз написах във вашия сайт че ако в България 200 000 жилища се оборудват със слънчеви инсталации, то страната ни няма да има нужда от нова атомна централа. През изминалите години аз работих упорито и наистина успях да превърна своя дом в енергонезависимо жилище. Преди аз заплащах по 2000 до 2500 лева за електроенергия на година. Сега заплащам за ток
  от 14 до 22 лева на месец или около 200 лева на година. Щом аз успях, то всеки българин може да го направи. Уважаеми съграждани, призовавам Ви да отидете на референдума и да гласувате с НЕ на въпроса за строителството на нова атомна централа. След това се приберете в къщи и запретнете ръкави за да превърнете своя дом в енергийна крепост. Освободете се от гнета на монополните електроенергийни и газопреносни дружества. Аз мога да ви помогна да го направите.
  Търсете ме на penakov@abv.bg
  С уважение: инж. С. Пенаков

 2. Велчевски, д.ф.н. каза:

  Преди години се ангажирах да работя в националното сдружение на малкия и среден бизнес. От 2008 г.
  имаме един „манифест“ за т.нар. радикални промени в политическата система на обществото, за която
  „радее“ и президента и редица политици от по-новото поколение. От никого не чухме обаче какво на практика означава това и затова изложихме писмено нашето виждане. Отправихме го до две правителства и до президента, но без отговор и коментар досега. Ще се опитам да ви го препратя по електроннта ви поща, с идеята, че бихте могли да ползвате този материал във вашата предизборна платформа и послания за парламентарните избори след 2 години. ПП „Зелените“ трябва да влезе в парламента и един ден и да поеме и управлението на страната…Защо не откриете една дарителска подписка???

 3. Ивелина Колева каза:

  Гордея се,че има такава партия.В момента съм втори курс и една от узучаваните ми дисциплини е политология.Имам за задача да направя доклад за някаква партия.Аз реших да избера тази,която ми харесва и е най-близка до принципите ми.Това сте вие.
  Живея във Варна и съм си записала телефона за доброволци.Тъй като часът не е подходящ ще го използвам утре за да се присъединя към каузите,които организирате.

 4. Donka каза:

  Zdraveite,
  imam vapros. Namerih v internet sa6tiqt tekst no s data 05.09.2007. Interesuva me koq data e pravilnata? Sorry, 4e ne pi6a na kirilica, ne stava.
  Pozdravi i prodaljavaite taka!

 5. @ Ивелина,
  Да, това е донякъде ¨недоглеждане в предизборната суматоха¨ – понякога добри хора ни правят печат-подарък. Или други подаръци. Тогава не можем да придиряме. Предполагам можете да си представите колко сме накъсо с парите – а след изборите още повече.
  Айде зелено да е! 🙂

 6. Denim каза:

  Creative vehicle wraps are on the wish list of many vehicle owners.;

 7. Боби Николов каза:

  Искам да ви запитам, удобрявате ли идеята за минимална държава. Да, или не.

 8. Ивелина Дракова каза:

  Признавам, все още не съм изчела всичко от сайта ви. Симпатизант съм на зелената идея и ми подкрепям организираните от вас инициативи. Въпреки всичко, докато днес се разхождах из Разград и разглеждах предизборните брошурки на Зелените, си зададох логичния според мен въпрос: Гланцираната хартия, на която са отпечатани, вписва ли се в еко-идеята или и тази партия ще се превърне в поредната платформа за печелене на гласовете на хората, които все още търсят ценности в политиката?
  Казвам това с най-добри чувства, с удоволствие бих се включила във всяка организирана от Вас проява, стига да съм убедена в безкористните подтици. Сигурна съм, че много от вашите потенциални членове и симпатизанти, особено сред по-младите, мислят като мен, и това е просто недоглеждане в предизборната суматоха.
  Поздрави и успех на предстоящите избори.
  Ивелина Дракова

Вашият коментар