Членство

Процедурата на кандидатстване за членство в две стъпки:

Стъпка 1: След като решите, че желаете да станете един от Зелените, трябва да попълните заявление-декларация;
Стъпка 2: Кандидатът изпраща попълненото заявление-декларация по пощата на адрес:
София – 1000, П.К.1554

Освен това (по възможност) изпращате копие на заявлението по електронна поща на info@bulgariangreens.org

Ако вече сме успели да Ви спечелим за идеята, можете да пристъпите към попълване на документите. Ако все още не сме, заповядайте на среща с нас. Контактите ни са на Ваше разположение.
Благодарим Ви за проявения интерес и Ви очакваме сред нас!

11 коментара по “Членство”

 1. Галина Атанасова каза:

  Относно членство и членски внос
  На 27;28;29 март от 8.45 до 20.00 часа постоянно ще е отворен.
  На 30.03.2013г. от 9.15 до 13.30 часа / събота / ще е отворено.
  За април – месец допълнително ще обявим работното време /може би ще е затворен от 12.00 до 16.00 часа,но предстой до уточняване.
  0884419242;0887096757;0878201818;

 2. Много сте ми симпатични и бих членувал, но не споделям страховете от генното инженерство. Мен ме е страх от пестицидите, от милионите непознати на живата природа химикали и съм за биологично земеделие със използване на всякакви подобрения включително и ГМО. Липсва ви фантазия и визия за едно биологично бъдеще когато къщите ще растат като гъби, вместо улични лампи ще светят дървета и почти няма да има машини защото живота е фантастична нанотехнология. Много сте ми зелени зелените и често ви пращат на зелен хайвер.

 3. Шегаджия каза:

  Мда, зелените не се интересуват от нови членове щом няма кой да отговори на въпросите на кандидат членската маса. Де да беше виц тази констатация

 4. Да Попитам дали неполнолетни лица (т.е на 16 години)имат право да бъдат членове в тази организация

 5. Г.Борисов каза:

  Искам да попитам какво е разширеното тълкуване на „граждани с крайни националистически прояви“. Указано е в устава, че такива граждани не могат да членуват в партия „Зелените“. За да бъдем коректни – имам намерение да бъда гражданин с „националистически прояви“ и се притеснявам дали това ще е пречка за членството ми.

 6. Ангел Игов каза:

  Г-н Славянов, не знам защо се е случила тази грешка – досега сме получили множество декларации на този адрес. Ще проверя.
  Г-жо Консулова, ако със сестра си сте подали преди месец заявления-декларации, значи сте приети за членове. Можете да се свържете със съществуващата местна организация във Варна – контактите са тук: http://oldsite.zelenite.bg/contact

 7. паолина консулова каза:

  Здравейте, пише ви Паолина Консулова преди повече от месец заявих желание да стана ваш член заедно със сестра ми Валерия Консулова, но все още нямам отговор.Бих искала да знам дали сме приети.Благодаря предварително.

 8. Славянов каза:

  Здравейте, на 1-ви юли изпратих заявление-декларация на адрес София – 1000, П.К.1554. Писмото ми беше върнато от пощенската служба с уточнението, че няма лице на този адрес. Какво става?

 9. k_raev каза:

  Г-н Цветанов,

  Благодаря за забележката, че линковете към документа не работят.
  Вече са оправени и можете да изтеглите бланката.

  Поздрави,
  Калоян Раев

 10. Цветанов каза:

  Здравейте,
  Искам да изтегля формуляр заявление-декларация скоето се кандидатства за членство при вас в Зелените, но постоянно дава грешки. Мажете ли да ми го изпратите на мейла за да се запозная с него.
  Предварително Ви благодаря!
  Цветелин Цветанов

 11. Братанова каза:

  от стара загора съм и искам да бъда член на партия Зелените.моля дайте ми координати за стара загора.предварително благодаря и успех на предстоящите избори!

Вашият коментар